Pakketten Verzenden

Goedkoop Pakketten Verzenden

Met een eigen account zelf je labels printen en bepalen wanneer de te verzenden pakketten moeten worden afgehaald! Dit en meer is eenvoudig en snel te realiseren via het Verzendplatform van Pakketservice Online BV
pakket verzenden voor webshops www.verzendmijnpakket.nl

Voor Webshops en bedrijven

Pakketservice Online is het online platform voor webshops en bedrijven voor efficiënter en goedkoper pakketten verzenden! Wij werken met diverse gerenommeerde vervoerders via één online verzendservice, hét logistieke systeem voor u en uw klanten! Ook zijn er diverse koppelingen met uw webshops mogelijk!

webshops en bedrijven www.verzendmijnpakket.nl

Met het pakketserviceonline.nl verzendplatform bieden wij uw bedrijf tevens een aantal aanvullende producten en diensten voor uw logistieke werkzaamheden.

Extra bij Pakketten Verzenden met Pakketservice Online

Als extra bieden wij al onze klanten de mogelijkheid om hun website en/of webshop te promoten middels gratis plaatsing van links of banners op deze of een van onze andere Pakketserviceonline sites( 30+). Zoals u weet is dit van belang voor een betere vindbaarheid in Google en dus voor een hoger aantal bezoekers van uw site!

Nieuwsgierig?

Wilt u ook Pakketten Verzenden met Pakketservice Online ? Neem dan NU contact met ons op en vul het aanvraagformulier in door op onderstaande afbeelding te klikken.

logo e-cube1c